Bourání tábořiště


<< předchozí | zápis | další >>

29. srpen 2020 - Nouzov | autor: Werča


Poslední srpnový víkend proběhlo tradiční bourání stanů a zazimování tábořiště. Letos jsme však nově oslovili i rodiče a děti s nabídkou společně strávené pracovní soboty. Odezva byla opravdu neočekávaná – kromě dvaceti vedoucích se na tábořiště dostavilo i třicet pět pracantů z řad našich členů a jejich rodinných příslušníků.

Společnými silami se nám podařilo zbourat a uklidit stany, opravit nedostatky na podsadách, pokročit s pracemi na stavbě umývárky, zazimovat kuchyň, vykopat novou odpadovou jámu, zbourat banku, připravit dřevo do srubu, zarovnat dřevník, uklidit louku, dokončit melioraci u příjezdové cesty, opravit dřevěný mostek a uklidit srub.

Po celý den bylo pro všechny k dispozici občerstvení v podobě limonády, vody, ovoce, zeleniny a drobných pochutin, jako jsou brambůrky, sušenky či domácí buchta. K obědu jsme si opekli špekáčky, abychom měli dost sil na zbytek dne.

Všem dobrovolníků děkujeme za neskutečné pracovní nasazení, díky kterému se nám podařilo zvládnout všechny úkoly, jež jsme na tento víkend naplánovali. Vážíme si Vaší pomoci a těšíme se na společné setkávání v nadcházejícím školním roce.