Piškvorkový turnaj


<< předchozí | zápis | další >>

17. listopad 2007 - klubovna T. K. Mustang | autor: Katka


Dnešní sobotní ráno jsme se rozhodli nelenit, a i když není v kalendáři žádná klubová výprava, sešli jsme se v 8 hodin před klubovnou. A to proto, abychom společně vyrazili na Piškvorkový turnaj, který pořádá T. K. Mustang ve své klubovně.
A tak nás sedm statečných beze strachu a naopak plných elánu jde soupeřit s ostatními z T. K. Mustang, Eri a Arniky. Dohromady se nás do příjemně vytopené klubovny namačkalo 28. Abych nezapomněla zmínit, už u klubovny jsme nominovali našeho tajného koně turnaje, a to Míšu (z Papoušků), který piškvorky nikdy nehrál :-)
V půl deváté jsme už zaregistrovaní a teď už jen musíme vyčkat, až Jindra rozlosuje hráče do skupin a posléze do dvojic, jak se to v pravém play off dělá (já z toho mám sice pěkný guláš, ale všichni fotbaloví i hokejoví fanoušci jistě vědí, co nás čeká).
A teď už nám opravdu nic nebrání, abychom se rozehráli, hráli a hráli až do finále. Já sama se stávám trenérem Míši a společnými silami (i když já jsem spíše kontrolor, aby si nejmladší závodník v přestávkách nepomaloval celý obličej, protože v nestřežených okamžicích, se mu už povedlo popsat obě ruce), porážíme několik soupeřů nejmladší skupiny a Míša získává 8. místo (z deseti).
A abych nezapomněla na ostatní závodníky. Struska se probojovala na místo 6. a Kobra si jde stoupnout na „bednu“, na krásné třetí místo. V druhé věkové skupině jsme měli horkého favorita, ale bohužel Kuba ve finále podlehl ženské kráse a v souboji s Pájou získal 2. místo. V nejvyšší skupině jsme měli také dvě želízka a na 6. místo se vypiškvorkovala Lucka a na ještě lepší, 3. místo se probojovala Milka.
Ale to už se musíme rychle sbalit, abychom stihli návrat zpátky k naší klubovně, a teď už hurá domů na oběd.